2012. május 26., szombat

Turmixoljunk!

Naponta többször is rám jön az az érzés, hogy úgy ennék valamit...Tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, ahogy azzal sem, hogy ilyenkor kinyitjuk az édességes szekrényt és körbenézünk, hátha maradt még egy kis csoki, keksz, vagy cukorka a szekrényünkben. Ezeket a 'fellángolásainkat' nem kell feltétlenül elnyomni magunkban, hiszen ha egy picit odafigyelünk arra, hogy a csoki és chips helyett valami egészségeset fogyasszunk, akkor a nassolási bűnözés meg van bocsájtva.

Egy gyors turmixolt energia bombánál nincs is üdítőbb, főleg a nyári napokon! Ma két pofon egyszerű koktélt elkészítésére buzdítalak Benneteket, melyek fillérekből elkészíthetők és teljesen egészségesek! 

Kedvetek szerint variálhatjátok a hozzávalókat, én ma a kis segédemmel, Oliviával, a gyümölcskosárban megtalálható készletből alkottunk egy-egy finomságot.




Készült egy laktóz mentes verzió is, mely során a joghurtot vízzel helyettesítettük.
(jobb oldali pohár)


Összetevők egy pohárra:

1 alma
1 banán
1 nagy kanál méz
kevés víz/eper joghurt
--> bele a turmixba -->zzzz --> végeztünk.
 Ennyi a művelet. 

Csoki, chips, cukorka helyett ajánlom ezt Nektek is egy-egy éhesebb pillanatban, főleg azoknak akik 6 óra után már nem esznek, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom italról van szó, ami vitamin dús dolgokból készül, nem mellesleg bőven megtölti a gyomrot a másnapi reggeliig!


Fogyasszátok egészséggel! 

Evelin & Olivia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése